Tänään päätin viikonlopun kunniaksi tehdä kaikille kolmelle jäljet metsään.

Aloitin Krissen kanssa. Krisselle tein makkarajäljen joka oli noin 10 metriä pitkä. Krisse suoritti sen hienosti, se ei vaan kerennyt syödä makkaroita matkalta kun piti mennä eteempäin.
Seuraavaksi tein metsään kolme jälkeä. Robinille tein jäljen joka oli noin 30 metriä pitkä ja jossa oli harvakseen jälkiä. Robin alussa kiihkoili, mutta meni kuitenkin jälkeä pitkin loppuun asti.
Robinin jälkeen otin Pessin. Pessille on tehty tätä kertaa aijemmin kaksi makkarajälkeä ja kaksi verijälkeä. Pessin jälki oli noin 15 metriä pitkä. Pessi suoritti jälkensä todella tarkkaavaisesti, eteni hitaasti ja harkiten.
Lopuksi otin vielä kerran Krisselle jälleen noin 10 metriä pitkän jäljen. Makkaroita vähensin paljon, enkä hiissannut enään hirveästi jalkoja, vain otin ihan normaaleja askeleita. Tämänkin Krisse suoritti hyvin alusta loppuun asti. Nyt vaan pitäis keksiä miten saan kepit mukaan, kapulan luovuttaminen ei ole vielä mitään parasta tokossakaan joten harjoittelemme ensin nouto homman kuntoon toko puolella ennen kuin otetaan kepit jäljelle mukaan.