Robin on koulutetty hyvällä päivällä.. Sille on tosi kiusallista olla vihanen, tai silloin Robn reagoi todella paljon.

No tänään sit oli kuitenkin hyvät treenit, lähdin hyvillä meneillä..

En nyt tiiä mikä ihme liikkeestä maahan menoon on mennyt, kun se ei aina mene enään käskystä maahan.. Mutta seisoo kyllä liikkeestä seisomisessa. Otin sille sitten vaan sivulta maahanmenoja, ja lyhyitä seuraamisia, josta ohjasin sen maahan.

Sitten kokkeelin ensimmäistä kertaa ympyrää. Kun Robin oli sisäreunassa, seuraaminen oli tosi hyvää! Mutta seuraaminen ulkoreunassa, sitten vähän jätätti.

Luoketulo meni nappiin. Samoin paikallaolo 1min.

Robinin jälkeen treenasin Krisseä.

Sytyttelin Krisseä opetusten taikaan, heittämällä sille palloa ja teetätin jotain koiratanssi liikkeitä :)

Sitä sivulle tuloa hinkkasin.. Ensin vaan pyörittelin sitä ympäri minua palkitsemalla sen vasemmasta kädestä. Sitten laitoin sen eteen istumaan ja sanoin sivulle tulo käskyn, Krissen vähän ihmetteli, eikä hoksannut.. Ohjasin se vasemmalla kädellä sivulle ja palkkasin sellasella remmin palasella mitä se tykkään repiä. Sitten laitoin sen jälleen istumaan eteen, ja annoin käskyn.. Krissellä välähti ja lähti kierätämään oikein minua ja tuli sivulle :)) Siis ilman mitään apuja, palkkasin heti (vasemmasta kädestä) sen, en odottanut enään istumista sivulla. Lopuksi heittilen sille frisbeetä palkkioksi :)

Illemmalla kokeilin jälleen sivulle tuloa (avuitta), Krisse tuli hienosti heti eka kerralla sivulle ja kerkesi istuakkin ennen palkkiota :) Ei se niin tyhmä ookkaan, mitä luulin :P