Meiltä on kotoa kone mennyt rikki, joten en ole tänne voinut kirjoitella. Joten jos joku luulee, että treeni tauko niin päin vastoin, uurramme tosissaan :))

Krissen kanssa ollaan edetty TOKOssa mm. sivulle tulo on jo varmempi ja paaaljon nopeampi. Lelu treenit ovat paljon auttaneet. Sekä olemme treenaanneet maahanmenoa ja paikallaoloa. Maahanmenon ensin opetin istumisen kautta, mutta sitten siitä tuli hidas jos yritti seisomisen kautta, joten nyt ollaan treenattu että ensin yläpää alas sitten vasta alapää. Paikallaolossa olen vähän pitentänyt matkaa, mutta kauaa se ei ole joutunut vielä olemaan paikoillaan. Sekä olen jo pari kertaa jättänyt sen sivusta paikalle, mutta vain sekunnin kaksi ja palkannut aina heittämällä lelun tai makupalan krissen taakse.

Sitten pääsimme kokkeelemaan Hakua. Ensin vain makkarinkiä, Krisse näköjään todella perso kun niin viiletti ihmiseltä toiselle, tosi avoi ja reipas.
Sitten otimme pari tuuli ilmaisua. Krisse ei ekalla kerralla oikein ymmärtänyt mitä hommataan, mutta kummamkin tuuli ilmaisun se näytti hienosti :)) Silloin toisella kerralla tuli melkoisesti häiriötä kun "ukon" vierestä lähti kaksi jänistä, mutta onneksi Krisse ei niitä nähnyt, mutta haistoi..  Että nenää se ainakin osaa käyttää :)